Rodeo_Oak_natura

Lys Eik 

Kontakt oss på skretting@rodeochair.no for priser og bestilling
rodeo_chair_black

Sort 

Kontakt oss på skretting@rodeochair.no for priser og bestilling
Rodeo_chair_natural_bd9bd6b4-c5d3-4eb4-8f2d-c70e2adff1a2

Bøk 

Kontakt oss på skretting@rodeochair.no for priser og bestilling
Rodeo_chair_walnut

Brunbeis Eik 

Kontakt oss på skretting@rodeochair.no for priser og bestilling

Rodeo hjemme

Rodeo chair hjelper både for konsentrasjon og helse

Se filmen her

Rodeochair ble i 2015 tildelt Merket for god design.

Juryens begrunnelse: «Dette er et møbel med klare skulpturelle kvaliteter. Det estetiske uttrykket gjør at Rodeo skiller seg ut. Den har gode proporsjoner, og fremstår som tydelig i sitt uttrykk. Med tre som det bærende elementet, er det formmessige uttrykket rolig og subtilt. Designerne kombinerer en imøtekommende, myk form med ergonomiske kvaliteter. Juryen mener Rodeo er nyskapende i sin enkelhet.» 

Sunn funksjonalitet i sober skandinavisk stil

Enten det er til arbeid eller til avslapping – vi sitter mye. Rodeo-stolen er et perfekt eksempel på form som fyller en funksjon og har en klar nytteverdi. Bakgrunnen for Rodeo-stolen var en motivasjon om å snu den negative utviklingen i barns fysikk. Ideen var en stol som skulle gi bedre forutsetninger for å styrke muskulaturen. Designet kom til av funsjonen som passer til interøret i hjemmet. Fysioterapeut Frode Skretting samarbeidet med Hareide design og designet stolen som fikk Merket for god design i 2015.

Rodeostol - Design med funksjon

rodeo_ergo
rodeo_ergo
Rodeo-stolen ivaretar din narturlige bevegelsestrang. Den runde formen oppfordrer til en aktiv og balansert sittestilling. Du stimulerer sentralnervesystemet og sitter behagelig, uten å gå på kompromiss med resten av interiøret. 
Resultat? - En sterkere rygg
Ta kontakt for våre forhandlere for mer informasjon